dilluns, 3 de juny del 2013

TRES CAMPIONS PROVINCIALS

Aquest diumenge el Club Ciclista Olot infantil va aconseguir tres campions provincials gironins en la prova de la Copa Catalunya infantils que va tenir lloc a Porqueres.
Sergi Torrent en la categoria de benjamins, Jan Canal en principiants i Guillem Garcia en infantils van pujar a l'escaló més alt del podi com a millors ciclistes gironins en les seves respectives categories.
A part d'aquests primers llocs, cal destacar el complet del podi provincial de benjamins on Marian Vayreda en segon lloc i Ivan Segura en tercer van acompanyar a Sergi Torrent.
També van fer podi Jan Canal com a tercer de la general en principiants, Sergi Torrent segon de la general de benjamins i Marian Vayreda tercer de la general també en benjamins.

En total hi van participar 59 nens, 11 dels quals van ser del Club olotí. A part dels podis esmentats, els ciclistes d'Olot van aconseguir els següents resultats: en la categoria benjamí Ivan Segura 6è; en la categoria principiant Jan Canal 3r; en la categoria aleví Martí Vayreda 16è i Pau Torrent 17è i en la categoria infantil Guillem Garcia 7è, Pau Serrat 17è, Isaac Vilarrasa 19è, Pau Morillas 27è i Dmytro Tyvanchuk 29è.